Huren

Wilt u het verleden in stijl herbeleven, en dat zonder zorgen? Met onze full service huuroplossing ‘arrive & drive’ neemt u deel aan historic rally of regularity evenementen in onze Mercedes-Benz 500 SLC rallywagen, zowel op tarmac als op gravel. Grijp u kans om te racen in deze parel!

Uw voordelen

 

  • We zorgen voor uw race van inschrijving tot aan de finishlijn. Uw wagen zal voor u klaar staan, samen met een team van mecaniciens. Uw teamcoördinator zorgt voor alle administratie voor, tijdens en na de race.
  • U komt zonder zorgen naar de wedstrijd en hoeft u enkel op de race te concentreren. Geniet van een race zonder stress en een gezellige prijsuitreiking achteraf.
  • Bouw uw race-ervaring op met de hulp van ervaren professionals. Ons serviceteam met ervaren en gekwalificeerde professionals staat tot uw beschikking. U maakt deel uit van een raceteam waarmee u ervaringen kan uitwisselen.
  • U hoeft niet te investeren in rallywagens, infrastructuur of stockageruimte. Wij zorgen voor alle infrastructuur. Alle updates en verbeteringen aan wagens worden automatisch doorgevoerd bij de rest van de vloot. En u hoeft zich ook niet te beperken tot één specifieke wagen, klasse of kampioenschap.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij zorgen ervoor dat u een unieke rally-ervaring beleeft zonder dat u zich hoeft aan te trekken van de administratieve en organisatorische rompslomp. Wij staan in voor logistiek en transport naar en tijdens de rally en zorgen voor technische bijstand van uw SLC rallywagen en algemene ondersteuning. Concreet houdt dit in: administratieve voorbereiding zoals het boeken van hotels en het regelen van huurwagens, en technische assistentie zoals begeleiding tijdens de rally, het opstellen van het service team enz.

Back to top