Classics

Verkoop wagens

Elke wagen die we te koop aanbieden krijgt van ons een grondige controle en de nodige punten worden aangepakt of werd door ons volledig gerestaureerd. Daardoor bent u zeker van wat u koopt, geen verrassingen. De aankoop van oldtimer is goede investering, de waarde blijft stijgen. Er is een aanbod van verschillende classic cars en youngtimers. Indien gewenst gaan we op zoek naar uw droomwagen.

Bodywork

Silver Arrows staat in voor de volledige restauratie van uw classic car of youngtimer, kleine of grote koetswerk herstellingen. We zorgen voor grondige analyse alvorens de werken te starten. Alles gebeurt in overleg met de klant, geen onverwachte kosten. We werken zoveel mogelijk met originele onderdelen.

Mechaniek

Mechanische problemen of pech, specifieke afstellingen van de motor? Silver Arrows zoekt de nodige originele onderdelen, doet een grondige diagnose en zet uw wagen terug tiptop zodat u zorgeloos kan rondtoeren.

Onderhoud

Heeft uw wagen lange tijd stil gestaan of wenst u een grondige checkup na de winter? Silver Arrows verzorgt het volledige onderhoud en vervangt indien nodig slijtage onderdelen van uw wagen. Hiervoor maken we gebruik van aangepaste producten die uw wagen nodig heeft. We beschikken over een breed gamma aan onderhoudsproducten en smeermiddelen.

Diensten

  • Is de glans van het koetswerk door de jaren heen verloren gegaan? Silver Arrows zorgt voor een volledige opfrissing van het koetswerk en interieur van uw geliefde wagen.
  • Grondige poetsbeurt zowel interieur als exterieur, simoniseren of polieren,…
  • Wenst u een grondige checkup alvorens het eerste ritje na de lange winter aan te vangen? We kijken voor u alles na.
  • Heeft u zelf een classic car aangeschaft of had u er nog ergens 1 staan die u graag de baan op wil. Wij verzorgen de nodige administratie en keuring voor uw wagen.
  • Invoeren uit het buitenland? Geen probleem, we bieden een totaalpakket aan zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat uw wagen snel ingeschreven is.
Back to top